Kikvorsstraat 40, een plek voor cultuur in Nieuw Gent

Open Geest Radio

Datum/Tijd
Date(s) - za 7 oktober 2023
Hele dag


Welke verhalen houden zich schuil in Nieuw Gent? Wie zit er achter de deuren van de geestelijke gezondheidszorg? Welke soorten hulp bestaan er? Wat helpt voor wie?
Op 7 oktober komt Te Gek!? van 10 tot 17 uur radio maken in Nieuw Gent. Wat staat er op het programma? Interessante getuigenissen van mensen met een psychische kwetsbaarheid, buurtbewoners, naasten en hulpverleners, maar ook muziek die draait rond geestelijke gezondheid. Volg de Radio Open Geest via www.opengeestdagen.be. Je kan de presentatoren live aan het werk zien in hun mobiele radiostudio (lees: een grote, rode bus die je niet kan missen) op het Rerum-Novarumplein in Nieuw Gent.
Verder zetten ook alle buurtorganisaties de deuren open met activiteiten rond het thema. Buurtwerk zal er staan met de koffiekar en zet samen met LDC De Regenboog een Wie-is-het spel op poten.
In de Serre is er doorlopend bar en gaat een volksparlement door van 10 tot 12u met de Zuidpoort. Of heb je liever een speeddate? Dat kan om 14u30 in de Cultuurcontainers! Titannick vult aan met een cultureel programma: circus om 14u en 15u, en om 16u een muziekoptreden van Blue Flavour!